Halke Mai Legi Lyrics By Sandeep Surila

23/06/2022 27

CHECK OUT The New Halke Mai Legi Lyrics(Hindi/Haryanvi) By Sandeep Surila 2022. The Latest Haryanvi Song Halke Mai Legi Music Is Given By Arvind Jangid And The Hindi/Haryanvi Lyrics Are Written By Ajay Hooda.

Halke Mai Legi lyrics

Halke Mai Legi Song Details

Song: Halke Mai Legi
Singer: Sandeep Surila
Music: Arvind Jangid
Starring: Ajay Hooda, Nandani Sharma
Label: Sony Music India
Rattings:

    Avg Rating 5.00 by 1 User(s)

Halke Mai Legi Lyrics 🕮

Halke Mein Legi
Halke Mein Legi
Daily Karun Impress Tu Hoti Nahi
Isi Tata Birla Ke Poti Nahi

Daily Karun Impress Tu Hoti Nahi
Isi Tata Birla Ke Poti Nahi
Ghani Kary Na Marod
Dhan Phoonk Deyun Crore

Ghani Kary Na Marod
Dhan Phoonk Deyun Crore
Kal Sapney Mein Alia Bhi Puppy Degi

Oomah!

Manne Tu Halke Main Legi
Manne Tu Halke Main Legi
Manne Tu Halke Main Legi
Manne Tu Halke Main Legi

Tere Te Ghana
Mere Batue Mein Weight Hay
Samajh Nahi Aata
Kyun Kare Manne Hate Hay

Tere Te Ghana
Mere Batue Mein Weight Hay
Samajh Nahi Aata
Kyun Kare Manne Hate Hay

Mehngi Hai Gaddi Solid Hay Body
Mehngi Hai Gaddi Solid Hay Body
Ya Khata Check Karegi
Khata Check Karegi

Manne Tu Halke Mein Legi
Manne Tu Halke Mein Legi

Manne Tu Halke Main Legi
Manne Tu Halke Main Legi
Manne Tu Halke Main Legi

Dress And Shoes Nahi Karta Repeat
Ho Jaagi Fan Dekh Karke Ne Meet

Dress And Shoes Nahi Karta Repeat
Ho Jaagi Fan Dekh Karke Ny Meet
Nakhre Thayun Na Gusse Mein Aayun
Nakhre Thayun Na Gusse Mein Aayun
Aur Kyukar Haan Tu Bharegi
Kyukar Haan Tu Bharegi

Manne Tu Halke Mein Legi
Manne Tu Halke Mein Legi

Manne Tu Halke Main Legi
Manne Tu Halke Main Legi
Manne Tu Halke Main Legi

Halke Mein Legi
Manne Tu Halke Me Legi

Ajay Hooda Ki Baatan Pe Kar Thoda Gaur
Karde Tu Yes Na Te Ban Jaanga Chor
Ajay Hooda Ki Baatan Pe Kar Thoda Gaur
Kardey Tu Yes Na Te Ban Jaanga Chor

Bharke Ny Map
Tanne Karun Kidnap

Bharke Ny Map
Tanne Karun Kidnap
Gaddi Jungle Beech Rukegi
Jungle Beech Rukegi

Manne Tu Halke Mein Legi
Manne Tu Halke Mein Legi
Manne Tu Halke Main Legi
Manne Tu Halke Main Legi

हल्के में लेगी
हल्के में लेगी
डेली करुण इंप्रेस तू होती नहीं
इसी टाटा बिरला के पोती नहीं

डेली करुण इंप्रेस तू होती नहीं
इसी टाटा बिरला के पोती नहीं
गनी कर ना मरोडी
धन फूंक देयों करोड़

गनी कर ना मरोडी
धन फूंक देयों करोड़
कल सपने में आलिया भी पपी देग

ऊमाह!

मन्ने तू हल्के मैं लेगी
मन्ने तू हल्के मैं लेगी
मन्ने तू हल्के मैं लेगी
मन्ने तू हल्के मैं लेगी

तेरे ते घाना
मेरे बाते में वजन
समाज नहीं आटा
क्यूं करे मन्ने हेट हाय

तेरे ते घाना
मेरे बाते में वजन
समाज नहीं आटा
क्यूं करे मन्ने हेट हाय

मेहंदी है गद्दी सॉलिड हे बॉडी
मेहंदी है गद्दी सॉलिड हे बॉडी
हां खाता चेक करे
खाता चेक करेगी

मन्ने तू हल्के में लेगी
मन्ने तू हल्के में लेगी

मन्ने तू हल्के मैं लेगी
मन्ने तू हल्के मैं लेगी
मन्ने तू हल्के मैं लेगी

पोशाक और जूते नहीं कर्ता दोहराएँ
हो जाएगी फैन देख कर ने मीट

पोशाक और जूते नहीं कर्ता दोहराएँ
हो जाएगी फैन देख कर नई मीट
नखरे थायूं ना गुसे में आयु
नखरे थायूं ना गुसे में आयु
और क्युकर हां तू भरेगी
क्यूकर हां तू भरेगी

मन्ने तू हल्के में लेगी
मन्ने तू हल्के में लेगी

मन्ने तू हल्के मैं लेगी
मन्ने तू हल्के मैं लेगी
मन्ने तू हल्के मैं लेगी

हल्के में लेगी
मन्ने तू हल्के में लेगी

अजय हुड्डा की बात पे कर थोड़ा गौरी
करदे तू यस ना ते बन जांगा चोर
अजय हुड्डा की बात पे कर थोड़ा गौरी
करदे तू यस ना ते बन जांगा चोर

भरके न्यू मैप
तन्ने करुण अपहरण

भरके न्यू मैप
तन्ने करुण अपहरण
गद्दी जंगल बीच रूकेगी
जंगल बीच Rukegi

मन्ने तू हल्के में लेगी
मन्ने तू हल्के में लेगी
मन्ने तू हल्के मैं लेगी
मन्ने तू हल्के मैं लेगी

Halke Mai Legi Video




Arvind Jangid Sandeep Surila Sony Music India

Latest Music Lyrics 2020